Dockvier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noardeast Fryslan (Noordoost Friesland)
Actueel aanbod

€ 222.000,- tot € 359.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 171m2
Inhoud
225 - 460m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

VERKOOP IS GESTART! MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET DE MAKELAAR.
De stevige woontoren die in de verte wel wat weg heeft van een oud pakhuis aan de haven. Wie er straks woont, mag onbekommerd genieten van een vleugje scheepvaartromantiek, in een gerieflijk, licht en eigentijds onderkomen. De duurzame bouwmaterialen en de energiezuinigheid van nu, smaakvol verpakt in de sfeer van toen.

Precies 21 fijne appartementen en 2 extra riante penthouses, op een bevoorrecht plekje: de Dokkumer Houtkolk. Waar heel lang bedrijven en werkplaatsen stonden, komt nu een woonpark met veel groen en vier bijzondere, stuk voor stuk eigenzinnige torens. Maak kennis met misschien wel de leukste van de vier: DockVier.

Het is goed toeven aan de Dokkumer Ee, in dit stoer vormgegeven appartementencomplex

Een prachtig nieuwbouwcomplex waar het u aan rust, water en groen niet zal ontbreken. Dat is Dockvier; aan de Houtkolk in Dokkum gelegen. Voorheen één van de oudste berdrijfsterreinen van de stad. Maar van oud is straks zeker geen sprake meer. Deze bijzondere plek wordt namelijk nieuw leven ingeblazen, waardoor u straks de beschikking kan hebben over een uniek en spiksplinternieuw onderkomen, met toch een behouden vleugje historie! Dockvier stelt 23 zeer fraaie nieuwbouwappartementen beschikbaar. De historische binnenstad van Dokkum raakt u vanuit het appartement bijna aan. Met een paar minuten bent u namelijk in het bruisende hart van Dokkum.

DockVier heeft het allemaal
DockVier omvat in 21 fijne appartementen en 2 riante penthousens en zijn verdeeld over zeven woonlagen. U heeft de keus uit vier verschillende type appartementen tussen de 84 en 171 m2 woonoppervlakte met twee of drie slaapkamers. De prijs is vanaf € 222.000,- v.o.n..

Van alle gemakken voorzien
Als u kiest voor wonen in Dockvier, heeft u zelf invloed op hoe de indeling van het appartement tot stand komt. Meer eigen kan uw nieuwe stulpje niet worden! Vanuit de grote living, het hart van het appartement, is er een rechtstreekse verbinding met de keuken en het ruime balkon. Vanaf het balkon bent u verzekerd van een prachtig uitzicht. Met de beschikking over een open keuken blijft u contact houden met uw gasten of huisgenoten; dat is wel zo gezellig! Het appartement beschikt over een ruimtelijke indeling waar veel daglicht naar binnen valt. Sanitair en tegelwerk zijn van een hoog afwerkingsniveau. Met de lift bent u in een oogwenk boven of beneden, waar u op de begane grond uw eigen berging treft.

Met nieuwbouw zit u gebakken
Als u kiest voor nieuwbouw, heeft u veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Te denken aan comfort en energiezuinigheid, want nieuwbouwappartementen voldoen aan de laatste voorwaarden en regels. Én ze worden volgends de laatste technieken gebouwd. Dat is terug te zien aan de lagere energielasten. Over het onderhoud hoeft u zich de komende jaren ook niet druk te maken, want met nieuwbouw heeft u er bijna geen omkijken naar. Daarbovenop, als nieuwe bewoner kunt u het gehele appartement naar eigen idee en smaak inrichten!

Alleen het beste is goed genoeg
Op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit laat Dockvier geen steken vallen. Alleen de beste materialen, met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden gebruikt bij de bouw van Dockvier. Er wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt. Voor de levering van energie wordt gebruik gemaakt van pv-zonnepanelen op het dak. Ramen en deuren zijn voorzien van HR++ glas en de ventilatie in de woningen worden geregeld door een energiebesparend ventilatiesysteem. Over koude voeten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken, dit komt door de aanwezigheid van een slimme thermostaat én vloerverwarming. Daarnaast zijn de wanden en vloeren van de appartementen bijzonder goed geïsoleerd!

Projectwebsite: www.dockvier.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dockvier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Prijs
€ 222.000,- tot € 359.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Stel je vraag

Contact

Regiomakelaardij B.V.
Keppelstraat 11
9101MT Dokkum
gert-jan@regiomakelaardij.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noardeast Fryslan (Noordoost Friesland).

Aanmelden