Stadsdock

Noardeast Fryslan (Noordoost Friesland) - Noordoost
Toekomstig aanbod

Over dit project

Stads Dock - Buitengewoon mooi wonen
Dichtbij de mooie binnenstad van Dokkum

Buiten wonen voor Stadsmensen
Zelden komt er zo'n prachtige plek voorbij om te wonen: een plek aan de staandemast-route, met weids uitzicht op landerijen, een plek waar de landelijke rust gecombineerd wordt met voorzieningen binnen handbereik.
Wil je vanaf een eigen aanlegsteiger zo het open water opvaren? De elfstedenroute afleggen of het Lauwersmeer op, dit is wat Dokkum te bieden heeft!
Een unieke kans waar je misschien al jarenlang op hebt gewacht.

Situatie StadsDock
De ontwikkeling van StadsDock bevindt zich nog in een vroeg stadium. Wij willen daarom graag van je horen hoe je het liefst zou willen wonen.
Meld je daarom nu aan en geef jouw wensen en voorkeuren door. Wij houden je dan op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stadsdock
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noardeast Fryslan (Noordoost Friesland).

Aanmelden