Noarderstek

Noardeast Fryslan (Noordoost Friesland) - Noordoost
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Bijzondere wijk met woningen en appartementen
Het wordt een hele mooie plek in Dokkum
De 110 woningen van Noarderstek komen op een plek die de meeste Dokkumers wel kennen; het terrein van voormalig tuincentrum Mollema. Net als de woningen, doet ook de directe woonomgeving denken aan een Jaren ’30 buurtje.

De veilinggebouwen maken plaats voor een blanco buurt, die helemaal opnieuw ingevuld kan worden, met openbaar groen, meer bomen, ruim opgezette straten. Net ten noorden van de Noordergracht, tussen De Veiling en de bestaande bebouwing, vrijstaande huizen aan de Aalsumervaart. Fijn voor een kalme avondwandeling tussen de weilanden en sloten: een kwartiertje naar de Sint-Catharinekerk in het ronde gehucht Aalsum, of toch nog even door naar Wetsens. Aan de zuidkant van de nieuwe buurt een appartementengebouw en een brede waterpartij, aan de westkant de huizen aan de Aalsumervaart. Vanaf de wijk is er een makkelijke verbinding met het historische centrum van Dokkum, een tunneltje.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.noarderstek.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noarderstek
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noardeast Fryslan (Noordoost Friesland).

Aanmelden