Beach 76

Ameland - Buren
Archief

€ 1.495.000,- tot € 1.495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
250 m2
Kaveloppervlak
1300 - 1300m2
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

De Villa BEACH76 ligt op een toplocatie, aan de rand van een zeer gewild duingebied met luxe vrijstaande villa’s. Uw tuin grenst aan de duinen en zo bent u dus vrijwel direct op het strand. De villa beschikt over meer dan ca. 1300 m2 eigen duingrond. Stelt u zich eens voor; een eigen romantische Duinvilla voorzien van alle luxe op loopafstand van het strand, de terrasjes, loungeplekken, winkeltjes en gezellige restaurantjes onder handbereik. Alles kunt u lopend of fietsend bereiken. Dit heeft u altijd al gewild. Bij de eerste kennismaking raakt u waarschijnlijk direct verliefd.

Hoog afwerkingsniveau
Het afwerkingsniveau is zeer hoogwaardig. De villa heeft een bijzonder luxe uitstraling. Het gebruik van de typisch Amelander elementen, de dikke rieten kap met een rietgedekte dakkapel de fraaie luiken naast de ramen, de brede gepotdekselde houten delen, de ruige stenen en de natuurlijke open haarden geven de Villa de allure en sfeer van een luxe duinvilla met een ruimtelijk gevoel en puurheid.

De indeling van BEACH76 is als volgt:

Begane grond
De begane grond bestaat uit een stijlvolle entree, welke past bij een romantisch duinhuis, toegang tot een ruime bijkeuken met veel ingebouwde kastruimte voor apparatuur, wasmachine, droger, extra koelkast etc., en de gezellige woonkeuken met open haard op tafelhoogte. De keuken is voorzien van een zeer groot 8cm dik aanrechtblad van geborsteld graniet. Geen bovenkasten maar 10 cm dikke stoere planken bieden veel praktische bergruimte. Verder is alle inbouwapparatuur aanwezig. In de schitterende living vindt u een geïntegreerde open haard met flat screen TV. De royale living biedt een panoramisch uitzicht op de duinen en de omringende natuur. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met en-suite badkamer.
Heerlijk ontspannen kunt u in uw eigen sauna.

Veranda
‘S avonds kunt u heerlijk genieten onder het genot van een heerlijk glas wijn onder de stijlvolle veranda welke beschutting biedt tegen de wind, felle zon of een buitje regen. De openslaande deuren geven toegang tot het royale, deels overdekte terras.

Verdieping
Via de statige trap met dikke kolommen en stoer hout betreedt u de ruime verdieping. Op de verdieping bevinden zich nog eens 4 slaapkamers.. Twee slaapkamers hebben een en-suite badkamer. De overige twee slaapkamers delen een grotere badkamer met ligbad en inloopdouche. Op de zolder bevindt zich nog een gezellige kinderslaapkamer. De badkamers zijn luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen en van alle gemakken voorzien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Beach 76
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 1 beschikbaar
Prijs
€ 1.495.000,- tot € 1.495.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Overige
Terras, Wellness
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Strand, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ameland.

Aanmelden